VZK - Veoma Zdrava Krema- review

                                      


Veliki pozdrav dragi moji, kao što sam najavila pre nekoliko dana, posle letnje pauze ponovo se vraćam u sedlo pisanja, slikanja i uživanja u blogoživotu...
Današnja tema su tri proizvoda VZK- VEOMA ZDRAVA KREMA, koje ste sigurno primetili u Lilly drogerijama, ali verujem da se malo ko odlučio za kupovinu...
Štaviše, ubeđena sam u to, a postoje i razlozi zašto...
Na prvom mestu pakovanje ovih proizvoda baš i ne izgleda reprezentativno.
Na prvi pogled mi je zaličilo na nešto što prezentuje - Crveni krst- s obzirom na logo, a sa druge strane cena ovih proizvoda je toliko niska da se morate zapitati, ma šta je ovo????
E pa da, ima još jedna predrasuda da sve što je skupo je dobro, to je u većini slučajeva tačno, ali i ne mora tako da bude.
Međjutim, ima i ovakvih skrivenih blaga koja se kriju u bezveznoj kitijici, skroz nprivlačnog izgleda.




Ja sam izabrala ova tri proizvoda, jer su mi se u tom trenutku učinili najinteresantniji, tj. htela sam nešto hidratantno, nešto masno i zdravo tj. bez parabena.
Počeću od proizvoda koji je najlošije prošao, ali nikako nije loš, tj. najmanje me iznenadio, jer ne radi nikakvu revolucionarnu stvar.
                                                                                      
                                                         


   VZK-Lip balm je nešto na šta smo navikli od običnih balzama za usne, sličan je običnom Labello, koji meni nikada nije bio nešto specijalno, ostavlja taj neki masan film na usnama, a predpostavljam i zašto.
Naime, proizvođeč navodi da je sastav ovog balzama formulisan na bazi voskova prirodnog porekla (kojih voskova???), plemanitih ulja (kojih ulja???) i antioksidantnog kompleksa (????). Meni je takav opis sastojaka nekog proizvoda nedefnisan, vama?
Volim da pročitam sastav uvek, iako sam svesna da to ne mora da bude tačno...
Sve u svemu, ništa posebno, ali ako volite klasično Labello, ovo je jeftinija varijanta i košta oko 150 Rsd.



Međutim, ova krema, takozvana INTENZIViNA hidrantna krema za lice je bukvalno pobrisala neke kreme koje se tako nazivaju, a ja sam ih koristila.
Krema je veoma jaka, ja je koristim obično uveče nakon čišćenja lica i nanošenja aktivnog kiseonika, da bi se lakše razmazala i upila krema.
Reč je o gel-kremi koja je polutečne koegzistencije i sadrži veliku koncentraciju antioksidanasa (retinol, tokoferol- bogat vitaminom E iz maslinovog i suncokretovog ulja), ulja jojobe i žutog noćurka, vićnim kiselinama(alfa-hidroksi), boženstvenim pantenolom i hdrantnim kompleksom sa produženim dejstvom. Gelirajući agens koji se nalazi u ovoj kremi je prirodno dobijen iz šećerne trske i ne sadrži parabene.
Ukoliko, kao ja često boravite u zadimljenim prostorijama, često ste budni do kasno i potrebna vam je MEGATRONSKA hidratacija, eto super kreme!!!
Koža ujutru je meka i elastčna, nema tragova umora i neprospavanih noći....
Sjajana kremica za oporavak, ali zato je i sjajna cena za jedno ovakvo blago, ova INTENZIVNA je nešto skuplja oko 300 Rsd i sadrži 50ml proizoda, mada ima i blažu varijantu koja je još jeftinija...


Na redu je INTENZIVNI TRETMAN PROTIV STRIJA, koji sadrži 150 ml, koje je veoma teško potrošiti, a meni je ovo već drugo pakovanje.
Šta vam to govori???
Ovaj tretman sam veoma dobro ispitala i uverila se da radi, bar radi kod mene, evo mog iskustva.
Pošto sam  na početku letnje sezone imala, pa Boga mi jedno 6-Kg viška, rešila sam da ih skinem i to mi je uspelo za veoma kratak period.
Međutim, ostali su tragovi, meni konkretno na bokovima i grudima.
Naletela sam na ovaj tretman na akciji u Lilly-ju rekoh hajde da probam i stvarno mi je pomogao.
Kao i INTENZIVNA krema i ovaj tretman je veoma masan i potrebno je malo više vremena da se upije, ali zaista pomaže (meni je pomoglo)!!!

Sastav ovog tretmana čine: ši buter, bademovo ulje, kakao u kombinaciji sa alatoninom i tokoferolom koji hrani, regeneriše i povećava elastičnost kože i samim tim smanjuje nastajanje strija, a samim tim smanjuje već nastale strije uzrokovane trudnoćom, promenom težine i naglim rastom (u pubertetu).
Kremu koristim dva puta dnevno, ujutru i uveče i preporuka je da se kružnim pokretima utrljava u zone sa oštećenom kožom.
 Ne znam da li je moja upornost mazanja doprinela smanjenu strija, ali sastojci kreme su zaista sjajni i efekti vidljivi ( u mom slučaju). Cena je na sniženju bila negde oko nepunih 300 Rsd i s obzirom da se radi o medicinskoj kozmetici, mislim da ovim proizvodima treba pokloniti malo više pažnje i testiranja.
Sledeća na testu je njIhova antirid nova kolekcija koju primetih  pre neki dan...


Da li ste se vi susreli sa VZK- Lilly kozmetikom?
Kakva su vaša iskustva i interesuje me šta mislite o ceni ovih proizvoda, da li je cena nužno dokaz kvaliteta???

Do sledećeg pisanija, biće uskoro, ukoliko volite da čitate moje recenzija možete me pratiti i na Instagramu @gigiscupofmakeup  i na istoimenom FB profilu.
 Budite mi zdave, lepe i našminkane, verujte u sebe i svoje snove!!!!


                                                              Gigi's cup of make up

<